Vi är Tordön Hockey

Vi utvecklar spelare i den bästa av alla miljöer

Tordön bedriver i huvudsak sin verksamhet under hockeyklubbarnas ”off-season”. Tordön har växt fram för att nå den hockeytörstande skara barn och ungdomar som inte kan få nog av hockey när säsongen är över i klubblaget. De barn och ungdomar som spelar hockey i Tordön håller en hög nivå och vill fortsätta att utvecklas. Spelarna i Tordön kommer från hela landet. Vi är tydliga med att påpeka att den ordinarie klubblagsverksamheten går i första hand och att vi är glada att få låna spelare till vår verksamhet. Tordön organiserar lag i åldrarna -05 tom -10. Under 2019 kommer även renodlade tjejlag att sättas upp.

Tordön genomför aktiviteter så som träningar, camper och åker på turneringar, mestadels utomlands. För att få vara med på resor måste man genomföra någon av de träningar eller camper som Tordön anordnar. Där sker uttagning av spelare som får åka med på turnering. Är du intresserad av att delta så går du in under fliken ”Spelarprofil” och registrerar dig.

Precis som i övriga turneringslag är vårt mål att utveckla spelarna och ta dem till en ny nivå inom ishockeyn. För att bli en Tordönspelare så krävs det karaktär och en stark passion för ishockey. Du behöver även ha starkt stöd från familjemedlemmar och anhöriga hemifrån. Vi på Tordön tycker att stödet från föräldrar är minst lika viktigt då vi också ser dem som en del av vårt team. Hockey är ju trots allt den ultimata lag-sporten. På de turneringar vi reser till brukar många föräldrar och anhöriga följa med vilket vi tycker är extra roligt. Det uppskattas av både ledare, tränare och spelare.

Vi kräver tre saker från våra spelare. Ge alltid 100 %, var en god kamrat och ha kul!

Våra tränare i båset och på isen är inte föräldrar till några spelare i laget. De är unga, hungriga, utbildade tränare som vi är stolta över att ha möjlighet att knyta till Tordön.

Några exempel på cuper som vi har som ambition att åka på under 2020

Turnering

AAA
Tournament Riga

RIGA CUP 2020
THE TOURNAMENT WHERE EAST MEET WEST!
EUROPE’S LARGEST YOUTH ICE HOCKEY TOURNAMENT

Vi åker med lag i årskullarna -05 t.o.m. -10

Turnering

AAA Tournament Finland

AAA CUP 2020
APRIL – AUGUSTI

Vi åker med ett lag ur -05 t.o.m. -10

Turnering

TRIPLE CROWN CHICAGO USA

AAA U.S.A
JUNI

Vi planerar att åka med lag ur -07

Turnering

CCM INVITE BLED SLOVENIA

INVITE TEAMS ONLY

Vi planerar att åka med lag ur -06 t.o.m. -09